Rosalien Vergeerts

Alles over lifestyle

E- sigaret

Ik heb een aantal keer een poging gedaan om te stoppen met het roken. Dit is mij na een aantal pogingen toch niet gelukt. Mij werd aangeraden om te zoeken naar een alternatief in verband met het last hebben van mijn longen en luchtwegen. Mij werd aangeraden om over te stappen op het roken van een e-sigaret. Ik heb onderzoek gedaan op internet waardoor ik later uitkwam op een website van dampstarter. Hier kon ik meer informatie vinden over het alternatief voor het roken van tabak sigaretten.

Website

Ik bezocht de website van dampstarter en vond hier uitgebreide informatie onder erg veel kopjes. Er was ook een kopje voor klanten die een starterpakket zoeken omdat ze nog niet precies wisten waarnaar ze op zoek zijn. Op de website was ook een erg ruim aanbod te vinden in smaken voor de e-sigaret.

Service

Ik heb voordat ik een keuze had gemaakt nog even met de klantenservice gebeld. Hier hebben ze me uitgebreid uitgelegd wat een e-sigaret inhoud en waar ik het beste mee kon beginnen.Nadat ik na een snelle levering kan beginnen met het roken van de e-sigaret kon ik zeer gemakkelijk stoppen met het roken van tabak sigaretten. Ik vond het ook een stuk lekkerder dan het roken van normale sigaretten.