post

De kinderkapstok van FrakkZ zorgt voor een persoonlijk tintje

Eiken kapstok geschuurdAls je op zoek bent naar een leuke kinderkapstok neem dan eens een kijkje op de website van FrakkZ. Je vindt er een grote collectie kinderkapstokken die ook nog personaliseerbaar zijn. De kinderkapstokken collectie is zo opgebouwd dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen. Dat is uniek en heel bijzonder. Je kan er bijvoorbeeld kiezen uit acht verschillende lengtes. Variërend van 30 cm tot 1 meter. Daarnaast is deze leverbaar in vijf verschillende kleuren. Ook de jashaakjes zijn naar keuze verkrijgbaar, ook hier zijn er drie verschillende mogelijkheden. Tenslotte kan er een tekst op de kapstok geplaatst worden, ook hier is er een keuze uit drie verschillende lettertypes. Er zijn dus honderden verschillende mogelijkheden en dat maakt iedere kapstok van FrakkZ uniek.

Kapstok hout 2.0 Fiene

 

Om het geheel compleet te maken kun je ook de tekst die je op je kapstok wilt plaatsen natuurlijk ook zelf kiezen. Op die manier stel je dus helemaal zelf je kinderkapstok met naam samen en kun je deze helemaal afstemmen op je interieur. Er is dus altijd een product wat goed bij je garderobe past.Deze kinderkapstok met naam is ook leuk om te geven of te krijgen als uniek en heel persoonlijk kraamcadeau. Er is dus keuze genoeg! Mocht je toch liever een kapstok helemaal op maat hebben, bijvoorbeeld een extra grote kapstok van anderhalve meter, dan is ook dat geen enkel probleem. FrakkZ maakt al haar producten namelijk in eigen beheer en dat zorgt ervoor dat maatwerk voor FrakkZ de standaard is.

Kinderkapstok met naam Sil Rens WouterNaast de kinderkapstokken collectie zijn er nog diverse andere collecties, waaronder de steigerhouten kapstok en de RVS kapstok. De RVS kapstok is volledig gemaakt van roestvast staal en doet het prima in een modern en strak interieur, maar kan ook zeker in een landelijke sfeer. Het roestvast staal steekt mooi af met het eikenhout wat in het interieur verwerkt kan zijn. Er is ook een kapstok 2.0 Dat is een wandkapstok die verkrijgbaar is met details in hout of met de nadruk op roestvast staal.

 

 

RVS kapstok DUNC

Deze kapstok is ook af te stemmen op het interieur omdat ook hier verschillende kleurenopties beschikbaar zijn.  Ook zijn al deze producten naar wens samen te stellen en te configureren in verschillende lengtes. Ook de eikenhouten kapstok mag natuurlijk niet in de collectie ontbreken. De kapstok van massief en robuust eikenhout is tijdloos en laat zicht opnemen in elk interieur. De afwerking van het eiken is glad of licht geschuurd. De roestvast stalen jashaken die op het eiken gemonteerd worden, al dan niet voorzien van een tekst,  zorgen voor een heel speels effect op het eikenhout. Ook is deze kapstok van eikenhout op maat leverbaar.  Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van FrakkZ.RVS kapstok naam Celine Justine Maxime

post

Goedkoop een Vespa scooter kopen in Leeuwarden

Het Italiaanse scootermerk Vespa bestaat al meer dan zeventig jaar. In 1946 kwam de eerste Vespa uit de Piaggio fabriek in Italië rollen. Zelfs in de nieuwste modellen kun je nog die klassieke vormen herkennen, het ronde plaatstaal en de kleine wielen zijn tijdloos. Het zijn geen goedkope scooters, de nieuwe Vespa Primavera en Vespa Sprint koop je niet snel onder de drieduizend euro, goedkoop een Vespa scooter aanschaffen in Leeuwarden wordt lastig. Er zijn alternatieven zoals een scooter op afbetaling kopen, een budget retro scooter kopen of een tweedehands Vespa LX of Vespa S zoeken. Op deze pagina geven we een aantal praktische tips om goedkoop een goede Vespa scooter te kopen.

Je vindt de laatste Vespa modellen op www.fastfuriousscooters.nl, ook in unieke uitvoeringen en bijzondere kleuren met de laagste prijzen in Nederland.

Vespa scooter kopen

Tip 1: Online bestellen

Je kunt een snorscooter of bromscooter kopen bij de scooterwinkel in Leeuwarden, maar online liggen de prijzen vaak een stuk lager. Koop in een betrouwbare Nederlandse webshop met levering in Leeuwarden. Als je vragen hebt neem je gewoon even contact op met de leverancier. De Vespa scooter is technisch hetzelfde waar je deze ook koopt, al zijn er online soms exclusieve uitvoeringen te vinden die je in de winkel niet zult tegenkomen.

Tip 2: Een scooter leasen

Als je snel een Vespa scooter wilt aanschaffen maar je hebt het geld niet paraat is een scooter betalen in termijnen ook een optie. Het is niet goedkoper maar je kunt de kosten wel spreiden. Zo hoef je niet te kiezen voor een goedkoper merk terwijl je liever op een echte Vespa rijdt. Bij een scooter op afbetaling kopen is het wel jouw eigendom, na afbetaling is de restwaarde ook van jou.

Tip 3: Let op aanbiedingen

Soms wordt er een bepaald type of model in de aanbieding gezet, soms in de etalage bij een scooterwinkel in Leeuwarden maar ook in de scootershop online. Controleer wel of het een nieuwe scooter betreft en niet een showroom model waar al veel mee gereden is. Webshops hebben soms interessante promoties, houd het in de gaten!

Tip 4: Let op met tweedehands scooters

Een tweedehands Vespa kan nog heel goed zijn, uiteindelijk is Vespa een premium merk. Toch moet je opletten, hoe lager de aanschafprijs hoe hoger de onderhoudskosten kunnen uitvallen. Denk aan nieuwe banden, spiegels die beschadigd zijn, de zitting en uiteraard ook het motorblok. Een nieuwe scooter kost je meer, maar je hebt garantie en de inruilwaarde in de toekomst ligt ook een stuk hoger.

Tip 5: Kies voor een snorscooter of bromscooter

Houd er rekening mee dat je bij aanschaf moet kiezen voor een snorscooter die 25 km/u rijdt op het fietspad of een bromscooter die 45 km/u rijdt op de openbare weg. Hoewel het enige verschil de begrenzer is mag je dit officieel later niet aanpassen. Het kan wel, maar het mag niet…

Bekijk de nieuwste Vespa modellen in de webshop van fastfuriousscooters.nl, en stel gerust jouw vragen als je meer informatie nodig hebt.

Fantastische Horeca parasol gekocht

Afgelopen maand is er ontzettend veel verander binnen ons bedrijf. Zo zijn er wat verschuivingen geweest met het personeel en ook het interieur is flink aangepakt. Zo zijn de muren geverfd en zijn er nieuwe meubels komen. Helaas was het terras nog niet klaar en daarom heb ik dat ook snel aangegeven bij mijn baas. Zo adviseerde ik hem om terrasschermen te kopen en een Horeca parasol. Hij is vervolgens gaan kijken bij bedrijven en kwam vervolgens uit bij Xterior. Het bedrijf is super professioneel en ervaren. Ook staan er op Google meerdere positieve reacties over het bedrijf. Zo staat er dat ze echt kwaliteit leveren en daarnaast ook een uitstekende service hebben. 

Fantastische parasols

Van de week kwamen ze de terrasschermen brengen. Tijdens het plaatsen kon je duidelijk zien dat ze ervaren zijn. Alles wordt tot op de puntjes uitgewerkt. Hetzelfde geld voor de Horeca parasol. Het werkt netjes geplaatst en onze gasten zijn er zeer over te spreken. Zo krijgen we reacties als ” een uitstekende investering” of ” we kunnen heerlijk genieten”. Het is daarom ook echt een aanrader! Bij Xterior zijn ze erg voordelig en beschikken ze over goede kwaliteiten.

post

Bloemen bezorgen is super handig voor iedereen

Bloemen bezorgen Bloemen bezorgenBloemen bezorgen was iets wat ik tot voor kort nog helemaal nooit heb gedaan. Het klinkt namelijk best wel lui wanneer jij zegt ergens niet het huis voor uit te hoeven. Toch is dat niet helemaal waar en heeft deze manier nog veel meer voordelen. Zo kun jij het ook regelen dat iemand die ver weg woont iets van jou ontvangt op speciale dagen. Dat is ook hoe ik hiermee in aanraking ben gekomen. Het is zo dat ik het afgelopen half jaar stage heb gelopen in het buitenland en in die periode ben ik niet meer terug gekomen. Ik had het er in het begin best wel lastig mee dat ik nu heel veel verjaardagen ging missen van mensen die mij dierbaar zijn. Toen ik net aankwam, was een paar dagen later mijn beste vriendin jarig. Om er toch nog een klein beetje bij te zijn, ben ik toen gaan kijken naar dingen die ik bij haar thuis kon laten leveren. Veel dingen vond ik te voorspelbaar, zoals bijvoorbeeld chocolade. Uiteindelijk kwam ik terecht bij BoeketCadeau en daar was ik direct enthousiast over.

Bloemen bezorgen vanuit het buitenland

Zij kunnen namelijk bloemen bezorgen door het hele land op een datum naar keuze. Dit was ideaal voor mij, want nu kon ik op afstand iets regelen. De prijzen liggen hier niet heel hoog en daardoor blijft het voor iedereen betaalbaar. Toen de jarige ze ontving, werd ik diezelfde middag nog gebeld. Ze was ongelofelijk verrast en wist niet wat haar was overkomen. Op een klein kaartje wat ik erbij had gedaan, had ik geschreven dat het van mij was en dat ik er graag blij had geweest. Mocht zo’n situatie als deze zich nog een keer voordoen, dan ga ik zeker weer van deze dienst gebruik maken om bijvoorbeeld mooie rozen te sturen.

De leukste meisjes schoenen

Wanneer je op zoek bent naar de leukste meisjes schoenen dan heb ik hier het juiste adres voor namelijk, durlinger.com. Omdat ik voor mijzelf hier al eens had besteld was het natuurlijk geen verrassing om voor mijn dochter ook op dit adres haar schoenen te bestellen. Mijn dochter loopt graag op sportschoenen maar ik vond het tijd worden dat zij laarzen ging dragen naar school. Zeker omdat het weer zo omslaat van sneeuw naar regen enz. Wanneer mijn dochter tot op haar sokken in de modder heeft moeten lopen om bijvoorbeeld haar fiets ergens te stallen. Dan heb ik liever dat ze laarzen draagt welke eenvoudig zijn schoon te maken en waarbij mijn dochter geen koude voeten heeft.meisjes schoenen

Geen ander adres meer voor mij

De meisjes schoenen die ik voor mijn dochter heb besteld, kunnen onder elke out fit die zij in haar kast heeft hangen. Gelukkig was mijn dochter het eens met deze laarzen en vervolgens trekt zij deze nu dagelijks aan. Alweer een goede bestelling gedaan waar ik zeer tevreden over ben. Vanaf nu weet ik zeker dat ik het juiste adres als het gaat om schoenen wel heb gevonden. 

post

Ga naar de gezellige lunchroom in Sevenum

Als je een keer een gezellig uitstapje wilt hebben, moet je eens naar de lunchroom Sevenum gaan. De naam van deze zaak is Tim en hier kan je gezellig even bijkomen na een dag hard shoppen. Ze hebben hier allerlei lekkere dingen op de kaart staan, waaronder een high tea. Ook voor de kleine trek kan je hier goed terecht, want een lekker tosti of een worstenbroodje gaat er altijd wel in. Wil je alvast een voorproefje hebben wat je hier zoal kan bestellen, neem dan een kijkje op de menukaart, welke online te vinden is.  lunchroom Sevenum

Kom je ook een keer naar de lunchroom in Sevenum?

Inmiddels is deze lunchroom Sevenum een deel van mijn leven geworden. Ben ik hier niet te vinden aan een tafeltje met wat lekkers, dan haal ik wel wat lekkers voor thuis. Want niet alleen heeft Tim veel ervaring in de horeca, hij heeft ook een grote passie voor koffie, wijn en chocolade. 

Voor een goede vriendin had ik hier een reservering gedaan voor een gezellige high tea. Samen met nog drie vriendinnen hebben wij een geweldige middag gehad. De lekkerste hapjes kregen wij voorgeschoteld, waaronder bonbons, sandwiches, slagroomsoesjes en scones en nog veel meer.

 

post

Mooie gedichten in Leiden

Nog nooit heb ik mij zo geïnteresseerd in de mooie gedichten in Leiden. Bij Uitgeverij De Muze houden zij van poëzie en bieden dichters en kunstenaars als het ware een soort podium. Zo is het dat deze schrijvers een hele andere kijk op het leven hebben en dit mooi kunnen verwoorden in een bundel. Wanneer ik een mooie poëem lees, dan kan ik hier soms helemaal bij wegdromen. Het lijkt dan net of ikzelf in dit verhaal de hoofdrol speel. Zo heb ik laatst de  de bundel “Biotopia” gekocht. Jaap Montagne heeft hier zijn verhaal geschreven over de stad waar hij zijn hele leven in heeft gewoond. Bijzonder mooi.  gedichten Leiden

Veel mogelijkheden

Omdat ik het geweldig vind om de verhalen van andere schrijvers te lezen, ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Dit resulteerde dat ik zelf in de pen ben geklommen. Dit resulteerde dat ik ook mooie gedichten in Leiden ben gaan schrijven. Het leuke is dat ik deze verhalen aan het publiek laat lezen. Het is namelijk mogelijk om contact op te nemen met Uitgeverij De Muze. Samen met hun heb ik mijn werken kunnen publiceren aan het publiek, echt een bijzondere ervaring. Dit heeft mij ook meer inspiratie gegeven om door te schrijven.

post

Sleutelhangers met foto laten maken

Sleutelhangers met een foto laten maken leek mij heel erg leuk. Jij maakt namelijk jouw bos er veel persoonlijk mee. Zelf heb ik er ooit al een keer een laten maken, toen ik mijn eerste auto kocht. Dat was echt een hele grote stap en daarom leek het mij leuk om mijzelf een cadeautje te geven. Deze keer wilde ik mijzelf geen cadeautje geven, maar mijn gezin. Het was best wel lastig om leuke afbeeldingen te verzamelen voor mijn man en dochter. Dat kwam mede doordat wij echt heel erg veel verschillende albums op de computer hebben staan. Na lang zoeken besloot ik om een het leukste kiekje van onze dochter te kiezen voor mijn man. Voor mijn dochter koos ik een afbeelding uit van onze lieve hond, zij was echt gek op dat dier.

sleutelhangers met foto

Leuk om te geven

De Sleutelhangers met een foto zijn echt heel erg leuk om aan mensen cadeau te doen. Het is een klein gebaar maar wel heel erg persoonlijk. Mensen kunnen het altijd heel erg waarderen als zij zien dat jij moeite in het cadeau hebt gestoken. Dat is meestal nog veel belangrijk dan het cadeau zelf. Het leuke aan de site Hoezzi is dat zij verschillende soorten modellen hebben. Zo is er een ronde vorm en een vierkante. Daarnaast is er nog speciaal eentje voor mensen die van honden houden. Daaraan zitten namelijk roze of blauwe teckels aan. In het midden kun jij dan een afbeelding van jou hond doen.

sleutelhangers met foto

post

Het beste theorieboek voor rijbewijs b

Op het internet was ik opzoek gegaan naar een theorieboek voor rijbewijs b, omdat ik begonnen ben met lessen. Van een van de medewerkers van mijn les school kreeg ik de tip om online een bundel te bestellen. Hij wist een goede en betrouwbare webshop waar zij de juiste versie hadden. Bijna iedereen die uit die versie leert, haalt de toets in een keer. Dat klonk mij goed in de oren en daarom besloot ik om eens een kijkje te nemen op de webshop die hij aan mij doorgegeven had. Daar zag ik gelijk de bundel staan die mij was aangeraden. Omdat ik zo snel mogelijk alle stof tot mij wilde nemen, besloot ik om gelijk een bestelling te plaatsen. Enkele tijd later lag er een pakketje op de deurmat op mij te wachten toen ik thuiskwam van mijn werk.

theorieboek rijbewijs b

Een hele fijne bundel

Toen het theorieboek voor rijbewijs b binnenkwam was ik erg blij, omdat ik net van het CBR te horen had gekregen dat ik over twee weken mijn toets had. Elk hoofdstuk ging over een ander onderwerp waardoor de bundel erg overzichtelijk was. Er stonden heel erg veel verkeersregels voor de auto in waarvan ik nog nooit gehoord had. Ook kwam ik erachter dat jij aan de lijnen op de weg kon zien hoe hard jij daar mocht gaan. De medewerker van mijn les school had geen woord gelogen, het leren uit deze bundel ging erg makkelijk. De toets ga ik zeker weten in een keer halen.

theorieboek rijbewijs b

Nu ook bijzondere asringen bij UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl zijn wij continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons (online) assortiment urnen & assieraden. Een van onze snelst groeiende productcategorieën betreft onze collectie assieraden. Recent hebben wij een gerichte collectie asringen toegevoegd aan ons online assortiment, zowel van goud als van zilver en zowel voor heren als voor dames. Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte over deze ontwikkelingen. Wat uw wensen ook zijn, het is ons streven om u te voorzien in een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare die perfect past. Een asring van zilver & goud bij UitvaartUniq.nl!

Uitvaart

Prachtige asringen; Voor een persoonlijke & unieke herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq vindt u een divers aanbod asringen met een brede keuze op het gebied van stijlen, materialen en prijsniveaus. Wij streven naar een optimaal (online) assortiment, waarbij wij voor iedereen een passende asring willen bieden, binnen ieders budget.

Een asring dient perfect te passen, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij streven naar een asring die past, vandaar dan ook dat wij binnen ons online assortiment diverse materialen aanbieden; zilver, (wit)goud en RVS, eventueel in combinatie met zirkonia en diamant. Natuurlijk is het materiaal een belangrijke factor met betrekking tot het prijsniveau. Ook de stijlen zijn divers, van traditioneel tot modern en van ‘strak’ tot decoratief. En over een passende ring gesproken; Bij het (online) bestellen van een asring dient u uw ringmaat te weten.

Is uw ringmaat onbekend, dan kunt u deze eenvoudig zelf bepalen. De ringmaat betreft de binnendiameter van een ring (in millimeters). U kunt een goed passende ring zelf nameten en voor de zekerheid ook nog met een touwtje de omtrek van uw vinger (waar u de asring wenst te dragen) nameten. De maten zouden overeen moeten komen!

Wilt u meer weten, bekijk dan onze website of neem direct contact op met 1 van onze medewerkers. U kunt bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze showroom. Wilt u een specifiek sieraad bekijken, bel dan eerst even. Dan weet u zeker dat deze aanwezig is!